Hemliga agenter…

16 Jan

Då var snart ytterligare en helg till ända…suck. I fredags hade vi bara hemmamys, jag och Alice. Hon har ju börjat va uppe sent på kvällarna den där lilla, tycker det är rätt ok på fre och lördagarna så halv elva blir klockan ofta inna hon slocknar.
Igår vaknade vi nio och hade en lugn och skön förmiddag innan vi åkte till Anders och Smilla i Kinnarumma. Alice berömda blyghet är ju så mycket bättre, fast det var ett tag sen hon och Smilla sågs så satte dom igång och lekte i princip på stört och det betydde att jag och herr Kihl inledde våran sextimmarssittning i köket. Tjejerna lekte på med avbrott för fika och lunch och vi drack kaffe och hade lektioner i tweetdeck, snackade foto, disskuterade kvinnor och annat viktigt. Däremellan öppnade vi brev vi fick från två hemliga agenter som smög omkring i huset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter typ 6 tim konstant lekande åkte vi hem, det var en trött Alice i baksätet kan man säga. Hade lovat att vi skulle åka förbi City och köpa lördagsgodis och så fick det bli. Efter det piggnade en sockerbombad Alice till igen och disco hamnade på programmet. En av killarna i verkstaden på jobbet hade renoverat motorn till discokulan så det var bara att köra…..

Blir farlig på discona den tjejen i framtiden.

Idag vaknade vi kvart över tio, helt galet men f-n så skönt. Regn ute och snabbt beslut om en innedag blev det. Idag har det frossats efter noter. Sen frukost, kakbak, middag, banana splitefterrätt…..mums!
Nu har det däckats i soffan till Bolibompa, och sen får det bli läggdags, i morgon är det upp kl 6 igen *pust*

Björn Ferry, bra!

West  Ham – Arsenal  0 – 3, bra!

Handbollslandslaget så här långt, bra!

Saknar P en del, men det är ju sen gammalt!

Sköt om er!

/H

Ett svar to “Hemliga agenter…”

  1. kihlanders 17 januari 2011 den 20:49 #

    Underbart. Vi får låta agenterna leka tillsammans snart igen.

Lämna en kommentar